Common Database Design Mistakes u Kragujevcu

DBDes

U četvrtak 18. aprila 2019. u saradnji sa KG Code, a u organizaciji brta Đorđa Đokića (twitter) upriličen je juzer grup sastanak u Kragujevcu na temu dejtabejz dizajna (Database Design – najčešći mitovi i greške), na kome je moja neznatnost izložila svoja iskustva, viđenja i ostala smatranja u vezi sa tipičnim problemima koji prate dizajn relacionih baza podataka.

Moram da priznam da me je zaista iznenadio broj prisutnih s obzirom da tema nije nimalo atraktivna te da su mi broj učesnika, topao prijem i spremnosti na interakciju pričinili veliko zadovoljstvo. Kad te u rodnom gradu toko ljudi dočeka na predavanju može da znači da se postigo neki …to u životu. A svakako da znači i da je brat Đoca odradio odličan marketing, pa braćo i sestre ako vam treba neko da vam podigne prodaju znate kome da se obratite; ako je uspo da proda diskusiju o dejtabejz dizajnu prodaće i to vaše, šta god da je.

Ovde možete da downloadujete slajdove sa prezentacije.

Veliko hvala svima koji su došli, a posebno onima koji su omogućili da se sve to desi: Đorđe Đokić, Ivan Mihajlović, KG Code & co. I, razume se, ugostiteljskom objektu Stara Srbija.

Videćemo se mi opet, nećete me se tako lako otarasiti.

M.

 

Related Articles

About author View all posts

Miloš

Microsoft Data Platform MVP
Konsultant, autor, predavač

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *